miércoles, 27 de febrero de 2013


LA CAMPANETA VISITA SUCRE & PAPER

El dilluns 25 de febrer va ser l'aniversari de l'Aina i els seus pares i germana l'hi van organitzar una festa SORPRESA  a S&P.

Va ser super divertit, vàrem menjar mil crispetes, "Xuxes", els entrepans  van quedar una mica abandonats...però amb els pastís de xocolata ens vam posar les botes!!!

Gràcies a les mares i amiguets de la classe per mantenir el SECRET fins l'últim moment!!!


Vols ser tú la proxima ESTRELLA****???


Quin munt de papallonetes i Peter Pans!!!




F e l i c i t a t s  A I N A  ! ! !

sábado, 23 de febrero de 2013



PER DESPISTAR EL FRED...SHORTBREAD CASOLANES


Aquest cap de setmana farà molt fred...doncs us proposem una activitat per fer a casa, unes galetes d'origen escocès boníssimes!!! i a la tarda al sofà, manteta i galetes amb tè o xocolata calenta.
 Us podem proposar millor plan per temperatures 0º???






R E C E P T A :


Per la massa:
  • 220 g farina (opcionalment substituir part de la farina per cacau 100%)
  • 75 g sucre
  • 170 g mantega
  • 1 pessic de sal
  • 50 g drops de xocolata (opcional)
Per las galetes (shortbread):
  1. Barrejar tots els ingredients a la batedora de pala. Amassar fins tenir una massa homogènia.
  2. Fer una bola, filmar-la i deixar refredar unes hores a la nevera.
  3. Estirar la massa a un gruix de 1 cm i tallar-la amb un motllo quadrat/rectangular d’acer d’uns 16×16 cm.
  4. Sense enretirar del motllo d’acer (per no perdre mantega al principi) fornejar a 160ºC durant 25-30 minuts.
  5. Cap als 3/4 de la cocció treure del forn i tallar a peces amb talla-galetes.

BON APPETIT!!!


PARA DESPISTAR EL FRÍO,
SHORTBREAD EN CASA! 

Este fin de semana hará mucho frío...así que os proponemos una actividad para hacer en casa, unas galletas de origen escocés riquísimas!!! y por la tarde en casita, sofá, mantita y a merendar!!!
No os parece un plan perfecto para combatir temperaturas 0º???



R E C E T A :

Para la masa:
  • 220 g harina (opcionalmente sustituir parte de la harina por cacao 100%)
  • 75 g azúcar
  • 170 g mantequilla
  • 1 pizco de sal
  • 50 g pepitas de chocolate (opcional)
Para las galletas (shortbread): Mezclar todos los ingredientes en la batidora con la pala. Amasar hasta tener una masa homogénea.
Hacer una bola, filmarla y dejar enfriar unas horas en la nevera.
Estirar la masa a un espesor de 1 cm y cortarla con un molde cuadrado / rectangular de acero de unos 16×16 cm.
Sin retirar del molde de acero (para no perder mantequilla al principio) hornear a 160 º C durante 25-30 minutos.
Hacia los 3 / 4 de la cocción sacar del horno y cortar en piezas con talla-galletas.


BON APPETIT!

viernes, 22 de febrero de 2013

NIT DE GANXET I CONVERSA...

Ahir ens vàrem iniciar a un món desconegut(per algunes més que per les altres...)

EL GANXET

Va ser una vetllada plena de rialles, cadeneta, punt alt, punt baix...però d'aquí en sortiràn coses xulissimes!!!

Gràcies Cristina i Muntsa per la vostra paciència :)


Ayer nos adentramos en un mundo desconocido (para algunas más que por otras...)

EL GANCHILLO

Fué una velada llena de risas, cadenita, punto alto, punto bajo...pero de aquí saldrán cosas monísimas!!!

Grácias Cristina i Muntsa por vuestra paciencia :)




martes, 12 de febrero de 2013

Talleret : I Love cookies



UNA SUPER TARDA!

El dissabte a la tarda ens ho vàrem passar molt bé,  ens moriem de ganes d'ensenyar-vos les fotos del nostre Talleret : I Love Cookies.

Els nens van treballar moltíssim, les mares van ajudar perquè tot sortís be i Anna  ens va ensenyar a fer unes galetes bonissimes !

Gràcies per un Talleret tan genial!



UNA SUPER TARDE!

El sábado por la tarde nos lo pasamos super bien, y nos moríamos de ganas de enseñaros las fotos de nuestro "Talleret : I Love Cookies".

Los peques trabajaron muchísimo, las mamisayudaron para que todo saliera bien y Anna nos enseñó hacer unas galletas riquísimas!!!

Grácias por un "Talleret" tan genial!





jueves, 7 de febrero de 2013

miércoles, 6 de febrero de 2013

Iniciació al Ganxet

tens ganes d'iniciar-te amb el ganxet amb la Cristina de "No paris de cosir" i la Muntsa 
i passar una bona estona no ho dubtis inscriu-te !

si tens algún dubte contacta amb nosaltes : sucreipaper@gmail.com



Powered byEMF Survey