jueves, 21 de marzo de 2013


AGENDA D'ABRIL SUCRE & PAPER

TALLERS I TALLERETS PER MAMES I nenes JUST ME!

SUMMER KIT !




Dijous 4 d'abril :  Kbàs JUST ME!
20:30h. Preu taller 25€ , tot el material inclòs
Pintarem i decorarem el nostre propi kbàs per aquest estiu, sense embrotar res de casa!!!

Dissabte 6 d'abril : Kbàs JUST ME!
11:00h. Preu taller 25€ , tot el material inclòs
Pintarem i decorarem el nostre propi kbàs per aquest estiu, sense embrotar res de casa!!!

Dissabte tarda MINI Kbàs, JUST GIRLS!
16:00h. Preu taller 18€ , tot el material inclòs
Pintarem i decorarem el nostre propi kbàs com el de la MAMI !!!

Dijous 11 d'abril Complements d'estiu JUST ME!
20:30h. Preu taller 20€ , tot el material inclòs, farem el collaret i 2 braçalets de l´ imatge
apendràs a fer-te els teus propis complement d'estiu, visca els COLORS!!!

Dijous 18 d'abril  Espardenyes JUST ME!
20:30h. Preu taller 25€ , tot el material inclòs
Còmoda peró bonica!!! decorarem les espadenyes de cada estiu de conjunt amb el Kbàs que ja haurem decorat anteriorment.


Dissabte 20 d'abril  Espardenyes JUST ME!
11:00h. Preu taller 25€ , tot el material inclòs
Còmoda peró bonica!!! decorarem les espadenyes de cada estiu de conjunt amb el Kbàs que ja haurem decorat anteriorment.
 
Dissabte tarda 16:00h. MINI Espardenyes, JUST GIRLS!
16:00h. Preu taller 18€ , tot el material inclòs
Anirem fashion com la MAMI !!!

Dijous 25 d'abril  Camiseta JUST ME!
20:30h. Preu taller 20€ , tot el material inclòs
Acabarem de fer-nos tot el conjunt de l'estiu amb una camiseta DIY


 
Reserves dels tallers a sucreipaper@gmail.com o 629442028, places limitades

Sucre I Paper Crta. Manresa, 8 ( al costat de l'Hotel Aloha) TONA 

miércoles, 20 de marzo de 2013



JUST ME !!! (Només jo)

Sigues egosïsta, interessada, despreucopada, presumida, insolidaria, sexy, avara, guapa !!! pensa només amb tú!












viernes, 15 de marzo de 2013

ÉS CAP DE SETMANA



miércoles, 6 de marzo de 2013



ALL  YOU  NEED  IS  LOVE


La vida està plena de dies especials, quan neix un fill, l'aniversari d'ella, 50 anys d'amor dels nostres avis, els temuts 40!, quan promets amor etern...
...doncs a Sucre & Paper et farem innolvidable aquest dia a on vulguis i quan vulguis...
Organitzem festes a domicili GRANS i petites
Amb MOLTA gent o un sopar romàntic per tú i ell@

Informació a la "pestanya" VAMOS DE FIESTA"


La vida está llena de días especiales, el nacimiento de un hijo, el cumpleaños de ella,50 años de amor de nuetros abuelos, los temidos 40, el día que prometes amor eterno...

...Sucre & Paper haremos inolvidable este día , dónde quieras y cuando quieras...

Organizamos Fiestas a domicilio GRANDES y pequeñas
Con MUCHA gente o una cena romántica para ti y élL@

Información en "pestaña" VAMOS DE FIESTA"


sábado, 2 de marzo de 2013

LA RECEPTA DEL DISSABTE

                 P O P  C A K E S (Piruletes de pastís)




Tècnica fantàstica per aprofitar restes o retalls de pastissos de pa de pessic, galetes, magdalenes, cupcakes… encara que també podem fornejar un pa de pessic aposta per fer pop cakes, o fins i tot, comprar unes galetes oreo, maria, magdalenes al súper…



Ingredients per la massa:
  • Pa de pessic, bescuit, galeta (oreo, maria, andorrana….)
  • Formatge cremós (philadelphia, mascarpone), nocilla, melmelada …
Ingredients per la cobertura:
  • Cobertura de xocolata (blanca, negra, xocolata amb llet)
  • Candy melts (gotes de xocolata amb soia i colorant)
  • Colorants, sprinkles…
Preparació dels pop cakes:
  1. Esmicolar o triturar la massa (pa de pessic, galeta,…)
  2. Barrejar amb la crema/pasta escollida (mascarpone, philadelphia, nocilla, …)
  3. Fer boles de la mida d’un xupa xup més o menys (com més gran siguin més dificultats podem tenir a l’hora de subjectar-les del pal)
  4. Fondre xocolata al microones (de 30 segons en 30 segons, remenant cada cop bé amb espàtula).
  5. Banyar la part superior del pal de pop cake amb la xocolata fosa (així ens farà la funció de cola de la bola de massa).
  6. Inserir la bola dins el pal per la seva part superior (on hem banyat amb la xocolata fosa).
  7. Punxar fins arribar fins la meitat de la bola, al centre de la bola (molt important, perché sinó, no aguantaria el pes de la xocolata).
  8. Enfonsar dins de la xocolata fosa i donar copets per fer caure la xocolata sobrant.
  9. Arrebossar amb sprinkles, fruits secs picats.

B O N  A P P E T I T !



P O P  C A K E S (piruletas de pastel)


Técnica ideal para aprovechar restos o recortes de bizcochos, galletas, magdalenas, cupcakes … aunque también podemos hornear un bizcocho para hacer pop cakes, o incluso, comprar unas galletas oreo, maría, magdalenas en el súper …




Ingredientes para la masa:
  • Bizcocho, galleta (oreo, maría, andorrana ….)
  • Queso cremoso (philadelphia, mascarpone), nocilla, mermelada…
Ingredientes para la cobertura:
  • Cobertura de chocolate (blanco, negro, chocolate con leche)
  • Candy melts (gotas de xocolata con soja y colorante)
  • Colorantes, sprinkles…
Preparación de los pop cakes:
  1. Desmenuzar o triturar la masa (bizcocho, galleta,…)
  2. Mezclar con la crema / pasta elegida (mascarpone, philadelphia, nocilla, …)
  3. Hacer bolas del tamaño de un chupa chup más o menos (cuanto mayor sean más dificultades podemos tener a la hora de sujetarlas del palo)
  4. Fundir chocolate en el microondas (de 30 segundos en 30 segundos, removiendo bien cada vez con espátula).
  5. Bañar la parte superior del palo de pop cake con el chocolate fundido (así nos hará la función de pegamento de la bola de masa).
  6. Insertar la bola en el palo por su parte superior (donde hemos bañado con el chocolate fundido).
  7. Pinchar hasta llegar hasta la mitad de la bola, en el centro de la bola (muy importante, porque sino, no aguantaría el peso del chocolate).
  8. Introducir dentro del chocolate fundido y dar golpecitos para hacer caer el chocolate sobrante.
  9. Rebozar con sprinkles, frutos secos picados…

B O N   A P P E T I T !