miércoles, 24 de diciembre de 2014

 
 
 
BONES FESTES!!!
 
Us convidem a veure tots els Events 2014 a la pestanya "EL TEU EVENT BY S & P"
 
 
Sigrid i Aida
 
 

miércoles, 17 de diciembre de 2014




CELEBREM ELS 25 ANYS D' INTAC!


El passat 11 de desembre vàrem celebrar una gran festa en motiu del 25è aniversari de l'empresa INTAC de Vic.

La directora i propietària va posar tot l'entusiasma i il·lusió en l'organització de l'event, on volia  crear un ambient festiu i que tots els comensals passessin una estoneta distesa i divertida.

La feina de Sucre & Paper va ser la decoració general de tot l'espai i la coordinació dels diferents equips que varen intervenir en la organització. Controlar el bon funcionament de l'acte fins el final d'aquest.


La decoració és va centrar en unes corones d'estructura metàl·lica, adornades amb diferents tipus d'eucaliptus. Varis muntatges de troncs repartits per tota la sala amb espelmes i uns grans testos replets dels mateixos elements naturals.



Disseny i Decoració: Sucre & Paper
Càtering: Extern.
Espai: Orfeó Vigatà
Fotografia: Jordi Cabanas i Sucre & Paper






























 


jueves, 4 de diciembre de 2014



MIL MOLINETS PEL PETIT MARTÍ!


L'Albert i l' Ingrid tenien molt clar com volien decorar el bateig del Martí, volien un aire clàssic, dolç i fresc...vaja en l'idioma de Sucre & Paper molt " FLU FLU" ( de fet a nosaltres ens encanta...blau nens, rosa nenes )

El color BLAU CEL, robes amb quadre vichy combinats amb puntes, uns núvols de tul amb ocellets i gotes de pluja 100% HANDMADE,  flor natural paniculata i  lisianthus blancs,  van donar l'imatge esperada a tota la festa.
I com a element decoratiu principal : MOLINETS DE VENT! grans , petits i gegants com el del photocall!

Va ser una festa en un marc especialment bonic, a Mas  el Martí, al bell mig del Montseny...el paissatge natural va acabar de fer més bonica tota la festa!



Disseny i Decoració: Sucre & Paper
Càtering:Jaume B.
Espai: Mas el Martí
Fotografia: Sucre & Paper 



 

 









































Felicitats Marti ! i a créixer simpàtic i rialler al costat del papes i de la "súper Carla"!

Un "achuchón " desde S& P

Sigrid i Aida

FI





martes, 2 de diciembre de 2014

 
 



Us mostrem el casament que vàrem organitzar el mes de juliol, en un paratge únic i d'allò més autèntic perdut en mig del Parc Natural del Montseny, molt a prop de Viladrau : 
Els Molins

El primer dia que vàrem visitar la casa, junt amb en Raül i la Susanna, vam al.lucinar amb l'espai...tot un repte posar a punt aquella casa...poc sovint habitada per persones i molt plena de fauna animal!

Un aire decadent, però alhora  molt romàntic i inspirador, ens va portar a decorar el gran dia creant un ambient hippster, vintage ( recuperant tot el mobiliari de la casa i molts dels seus objectes), ornament floral paniculata, puntes, decoració amb zinc envellit, cintes...

Sucre & Paper va organitzar la cerimònia civil, posteriorment l'aperitiu servit a l'Era dels Molins, el Banquet Nupcial en una sala a la part superior de la casa i finalment una FRIENDLY  PARTY pels amics.

IMPORTANT: 
En fi un dia per recordar...i per disfrutar d'aquests moments que hem seleccionat escolta la música que ens va acompanyar fins l'altar...



Disseny i Decoració: Sucre & Paper
Càtering:La Vinya de Viladrau
Fotografia: Sucre & Paper





 




 















La sala on es va celebrar el Banquet Nupcial, l'espai ens limitava molt i ho vàrem organitzar en plan "La Gran Boda Italiana" , taules llargues antigues de fusta sutilment decorades per no carregar l'ambient i una gran garlanda de boix que presidia la taula dels nuvis com a màxima decoració.


















 







 










 



























































Fi del Gran Dia...inici d'una Nova Vida junts, que sigueu molt feliços!


THE END